BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKahire'den Gazze için dünyaya çağrı----

Kahire'den Gazze için dünyaya çağrı

Kahire'den Gazze için dünyaya çağrı
21 Ekim 2023 - 13:52 www.finansgundem.com

İsrail'in Gazze'ye yönelik abluka ve saldırıları devam ederken bugün Kahire'de 'Uluslararası Gazze Barış Zirvesi' düzenleniyor.

Mısır'ın başkenti Kahire'de yapılan zirvede, Türkiye'yi Dışişleri Hakan Fidan temsil ediyor. Devlet ve Hükümet Başkanlarının yanı sıra Dışişleri Bakanlarının da hazır bulunduğu zirvede Gazze'deki gelişmeler, Filistin davasının geleceği ve barış sürecinin ele alınacak. Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'nin ev sahipliğindeki zirvede Ürdün, Filistin, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt, Suudi Arabistan, Irak, Yunanistan, İtalya ve Güney Kıbrıs liderleri de katılıyor.

Zirvede Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres'in yanı sıra Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Temsilcisi Joseph Borrel de bulunacak. Bakan Fidan'ın ikili görüşmelerde bulunması da öngörülüyor.

SİSİ: ABD İLE ANLAŞMAYA VARDIK

Mısır'ın başkenti Kahire'de başlayan barış zirvesinde kürsüye çıkan Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah Sisi, Refah Sınır Kapısı'nın sürekli açık kalması için ABD ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

IFJ: Gazze'de 16 gazeteci öldü

 

Muhammed bin Selman: Gazze'deki askeri operasyonlar durdurulmalı

 

Selçuk Bayraktar: Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)