BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKahire'de patlamalar üst üste----

Kahire'de patlamalar üst üste

Kahire'de patlamalar üst üste
24 Ocak 2014 - 11:21 www.finansgundem.com

Kahire'de meydana gelen patlamalarda 5 ölü, 5o'den fazla yaralı var...

Mısır'ın başkenti Kahire'nin Abdeen Polis Merkezi önünde bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu en az 4 polis memuru öldü; 51 kişi yaralandı. Gize'deki El Muhus Metro İstasyonu önünde meydana gelen patlamada da 1 kişi öldü; 8 kişi yaralandı. Görgü şahitleri, 3 kişinin istasyon önünde bekleyen 4 polis aracına bomba ile saldırdığını söyledi.
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Hany Abdel Latif, polis merkezi önündeki patlamanın bomba yüklü bir araçla gerçekleştirildiğini doğruladı. Patlama sonucu binanın demir kapısı havaya uçarken ön cephesinde ve yakındaki bir müzede ciddi hasar oluştu.
Askeri yönetimin eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi Temmuz ayında darbeyle devirmesinin ardından Mısır'da terörist saldırılar artış gösterdi. Aralık ayında Kahire'nin kuzeyinde bir polis merkezi önünde bomba yüklü bir araçla gerçekleştirilen saldırıda 15 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine terörist grup listesine alınan Müslüman Kardeşler, bugünkü saldırıyla bir ilgilerinin olmadığını ilan etti. El Kaide bağlantılı Ensar el Makdis adlı bir grup saldırıları üstlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)