BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiKadro bekleyenlere bir müjde daha!----

Kadro bekleyenlere bir müjde daha!

Kadro bekleyenlere bir müjde daha!
27 Haziran 2013 - 12:11 www.finansgundem.com

Hükümetin 96 bin 500 sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili müjdeyi vermesinin ardından bir iyi haber de Faruk Çelik'ten geldi...

Hükümetin 96 bin 500 sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili müjdeyi vermesinin ardından, kapsam dışında kalan sözleşmelilerin de kadroya alınması için Memur-Sen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’le görüştü.
TRT SÖZLEŞMELİLERİNE MÜJDE
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakanlık ve Hükümet olarak, TRT, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bazı kurumlarda çalışan kurumsal sözleşmelilere, talepler çerçevesinde kadroya geçme imkanın tanınmasının doğru olacağını düşündüklerini, bu yöndeki önergelerin Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacağını bildirdi.
96 BİN 500 KİŞİ KADROYA GEÇİYOR
Bakan Çelik, “AK Parti hükümeti olarak, yetkili konfederasyonla sık sık bir araya geldik. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalar neticesinde 4-B’lilerin kadroya alınması onaylandı. Bu kapsam 72 bin personel var. Yine mali idarelerde çalışan 23 bin çalışanın ve Sağlık bakanlığındaki 700 çalışanın kadroya alınması konusunda yasal düzenlemenin yapılması talimatı vermiş bulunuyor.
“4-C’LİLER İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da, 4-C’lilerin kadroya geçirilmesi konusunun, 1 Ağustos’taki toplu sözleşme görüşmelerinin ana konusu olacağını söyledi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)