BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik genelge----

Kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik genelge

Kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik genelge
18 Aralık 2019 - 10:55 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Gül imzasıyla, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik genelge yayınladı.

Genelgeye göre:

- Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet Büroları yaygınlaştırılacak, şiddet vakalarına bu bürolardaki uzman savcılar bakacak. 

- Kadına şiddetle mücadele kapsamında mağdurun hayati tehlikesinin bulunması halinde talep aranmaksızın geçici koruma altına alma tedbiri uygulanacak.

- Genelgeyle, şiddet uygulayana yönelik öfke kontrolü, stresle başa çıkma konularında eğitim, rehabilite, tedavi, muayene tedbirleri talep edilebilecek.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.18 Aralık 2019 12:35

    DİYANET MEALİNDE DİĞER BAZI MEALLERDE NİSA 34 AYETİ İTAAT ETMEYEN KADINLARA ÖĞÜT VERİN ...MECBUR KALIRSANIZ HAFİFÇE DÖVÜN YAZIYOR DİĞER MEALLERDE DÖVÜN YAZMIYOR ŞİMDİ BİZ DİYANET MEALİNE İNANIP SÖZ DİNLEMEYEN KADINIMIZI DÖVECEK MİYİZ ? DÖVÜN YAZMAYAN MEALLERE İNANIP DÖVMEYECEK MİYİZ ? BEN HER NE OLURSA OLSUN DÖVÜN TAZAN DİYANET MEALİNE İNANMAYIP BAZEN SÖZÜMÜ DİNLEMESE DE EŞİMİ DÖVMÜYORUM/DÖVMRM EŞLERİNİ DÖVENLER/ÖLDÜRESİYE DÖVENLER DİYANET MEALİNE İNANIYORLAR/İNANANLARDIR-SURELER ESİRGEYEN BAĞIŞLAN YÜCE ALLAH'IN İSMİ OLAN BİSMİLLÂHİRRAHMANİRRAHİM İLE BAŞLIYOR NAS SURESİ SON AYETİNDE GEREK CİNDEN GEREK İNSANDAN OLAN ŞEYTAN'IN ŞERRİNDEN/KÖTÜLÜĞÜNDEN RAB'BİME SIĞINIRIM İLE BİTİYOR