BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKabil'deki tahliye skandalında uçaktan düşen Afganları ABD'de tişört yaptılar----

Kabil'deki tahliye skandalında uçaktan düşen Afganları ABD'de tişört yaptılar

Kabil'deki tahliye skandalında uçaktan düşen Afganları ABD'de tişört yaptılar
20 Ağustos 2021 - 10:59 www.finansgundem.com

Afganistan'ın başkenti Kabil'de krize dönüşen tahliyeler sırasında Amerikan uçağına tutunarak kaçmaya çalışırken düşen Afganların resminden tişörtler üretildi. ABD merkezli satış platformunda, skandal tişörtler ortalama 22 dolardan satılıyor.

Afganistan'da, Taliban'ın başkent Kabil'i ele geçirmesinin ardından ülkeden kaçmaya çalışanlara ait dehşet verici görüntüler art arda gelmişti.

Skandal görüntülerden biri de Afgan halkının ülkeyi terk etmek için havalimanında bir Amerikan uçağının kanat ve iniş takımına tutunarak kaçmaya çalışmalarıydı.

O kişilerin uçaktan düştüğü anları herkes dehşet içinde izlerken, ABD merkezli satış platformunda o anlar tişörtlerin üstüne basılarak satışa sunuldu.

İnternet sitesi üzerinden satılan ve insanlarla dalga geçilen tişörtlerin üzerinde "Kabil Paraşütlü Atlama Kulübü" yazıyor. Sitede, metrelerce yüksekten yere düşerek hayatını kaybeden Afganların temsili resmi bulunan tişörtlerin, model ve renk seçenekleri bile var.

Tişörtlerin ortalama satış fiyatı ise 22 dolar.

Skandal görüntü: Dev askeri uçak Afganistan’dan bomboş döndü

 

150 kişilik uçakta 640 Afgan, Taliban’dan kaçtı

 

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet 20 Ağustos 2021 18:21

    Işte böyle ilk önce bastakileri satın alırlar memleketi alt üst ettirirler öküz halkı da seyreder soyulmasıni izler halkı abd ye kaçar baştakiler memleket kim kime dum duma kalır....