BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJPMorgan yatırımcıların Asya'daki bir numaralı pazarını açıkladı----

JPMorgan yatırımcıların Asya'daki bir numaralı pazarını açıkladı

JPMorgan yatırımcıların Asya'daki bir numaralı pazarını açıkladı
16 Ocak 2024 - 11:07 www.finansgundem.com

JPMorgan, yatırımcıların bu yıl Çin'e dönmelerinin muhtemel olmadığını, Asya'da bir numaralı pazarın Hindistan olduğunu belirtti

JPMorgan'ın Asya Hisse Senedi Stratejisti Mixo Das, Hindistan'ın JPMorgan'ın Asya'daki en iyi seçimi ve küresel olarak en sevdiği pazarlardan biri olduğunu söyledi.

Her ne kadar Vietnam da üretim tesisi kurmak isteyen şirketler için güçlü bir rakip olsa da, Das Salı günü CNBC'nin "Street Signs Asia" programına verdiği demeçte, "Hindistan, küresel yatırımcıların ve küresel üreticilerin istediği türden bir kapasiteyi tamamen ikame etmek veya tamamen artırmak için yeterli büyüklüğe ve ölçeğe sahip" dedi.

Çin piyasasında "taktiksel rallilerin" yaşandığı dönemler oldu, ancak "bu durum devam etmiyor" diyen Das, hanehalkı güveninin "son derece düşük olduğunu ve hisse senedi piyasasına yatırım yapmanın düşündükleri son şeylerden biri olduğunu" belirtti.

Das, "Yabancı para son derece güvenilmez oldu ve 2024'ü yabancı yatırımcıların Çin piyasasına agresif bir şekilde geri döndüğü bir yıl olarak kıyaslayamayız gibi görünüyor" dedi.

Yatırımcıların yıl boyunca "daha sağlıklı" bir Çin pazarı görmesi için "iş güveninin toparlanması için daha uzun bir onarım dönemi gerekecek" diye ekledi.

Asya borsalarında negatif seyir

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)