BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarJPMorgan: Bitcoin üretim maliyeti 13.000 dolara düşebilir----

JPMorgan: Bitcoin üretim maliyeti 13.000 dolara düşebilir

JPMorgan: Bitcoin üretim maliyeti 13.000 dolara düşebilir
14 Temmuz 2022 - 08:19 www.finansgundem.com

ABD’nin en büyük bankası JP Morgan’ın stratejistleri Bitcoin’in üretim maliyetindeki düşüşün fiyat artışları açısından engel olarak görülebileceğini belirtti.

JPMorgan Chase & Co'ya göre, Bitcoin'in üretim maliyeti haziran başında yaklaşık 24.000 dolardan şimdi yaklaşık 13.000 dolara düştü ve bu da fiyatlandırma için olumsuz olarak nitelendirilebilir.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki stratejistler bir notta, üretim maliyeti tahminindeki düşüşün neredeyse tamamen Cambridge Bitcoin Elektrik Tüketim Endeksi tarafından temsil edildiği üzere elektrik kullanımındaki düşüşten kaynaklandığını yazdı.

Değişikliğin, daha az verimli madencilerin toplu bir çıkışının aksine, madencilerin daha verimli madencilik teçhizatları kurarak karlılığı koruma çabalarıyla tutarlı olduğu öne sürüldü. Stratejistler bunun fiyat artışlarının önünde bir engel olarak görülebileceğini belirtti.

Stratejistler, “Madencilerin karlılığına açıkça yardımcı olurken ve madencilerin likiditeyi artırmak veya kaldıraç azaltmak için Bitcoin varlıklarını satma baskılarını potansiyel olarak azaltırken, üretim maliyetindeki düşüş, ileriye dönük Bitcoin fiyat görünümü için olumsuz olarak algılanabilir. Üretim maliyeti, bazı piyasa katılımcıları tarafından ayı piyasasında Bitcoin fiyat aralığının alt sınırı olarak algılanıyor.” yorumu yaptı.

Bitcoin’in 10 bin dolara düşmesi bekleniyor

 

Bitcoin şirketlere yük oluyor

 

Bitcoin’den 11 yılın en kötü çeyrek performansı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)