BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson'dan Zelenskiy'e: Putin'e her düzeyde baskı uygulayacağız----

Johnson'dan Zelenskiy'e: Putin'e her düzeyde baskı uygulayacağız

Johnson'dan Zelenskiy'e: Putin'e her düzeyde baskı uygulayacağız
18 Mart 2022 - 17:23 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, Putin'in saldırganlığına karşı her düzeyde baskı uygulayacaklarını bildirdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bu sabah Vladimir Zelenskiy'le yaptığı görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'daki barbarca eylemlerinden duyduğu tiksintiyi dile getirdi. 

Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan açıklamada, Ukrayna halkının zorbalığa karşı kararlı direnişine duyulan hayranlık dile getirildi. Açıklamada, Johnson'ın, Ukrayna liderine tüm İngiltere'nin Ukrayna'nın yanında olduğunu söylediği kaydedildi:

(Görüşmede) Zelenskiy, sahadaki durum ve Ukrayna'nın gelişen askeri ve insani ihtiyaçları hakkında (Johnson'a) bilgi verdi. Başbakan Johnson, İngiltere'nin sağlamayı planladığı ek savunma yardımını ortaya koydu ve Ukrayna'ya askeri desteği artırmak için önümüzdeki hafta yapılacak NATO toplantısında müttefiklerle birlikte çalışmayı taahhüt etti. İkili, devam eden barış görüşmelerinde kaydedilen ilerlemeyi de ele aldı.

Johnson'ın, Ukrayna'nın müzakerelerdeki pozisyonuna desteğini sunduğu, Zelenskiy'nin ise İngiltere'nin yakın katılımının çok değerli olduğunu söylediği kaydedilen açıklamada, İngiltere'nin, yaptırımlar, Ukrayna'ya öldürücü silah yardımı ve diplomatik tutum dahil Putin'in saldırganlığına karşı her düzeyde baskı uygulamaya devam edeceğinin altı çizildi.

İngiltere, Rus televizyon kanalının lisansını iptal etti

İngiltere'den Polonya'ya füze konuşlandıracak

Rus oligarkın İngiltere’deki evi basıldı

İngiltere’den Rus milletvekillerine yaptırım

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)