BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson ve Zelenskiy'den telefon görüşmesi----

Johnson ve Zelenskiy'den telefon görüşmesi

Johnson ve Zelenskiy'den telefon görüşmesi
20 Mart 2022 - 23:43 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkesinin Ukrayna'daki korkunç çatışmaya son vermek için askeri, ekonomik ve diplomatik desteği artırmaya kararlı olduğunu ifade etti.

Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan yapılan açıklamada, Johnson'ın telefon görüşmesinde, Rusya'nın saldırganlığı karşısında Ukrayna'nın askeri gereksinimlerine ilişkin Zelenskiy'nin son değerlendirmesini istediği belirtildi.

Açıklamada, Johnson'ın, ülkesinin, Ukrayna'nın savunmasının güçlendirilmesinde verilen desteğin koordinasyonunda uluslararası ortaklarla çalışmaya ilişkin süregelen taahhüdünün altını çizdiği belirtilerek, şunlar söylendi:

Liderler ayrıca, devam eden müzakereleri de görüştü ve Johnson, Ukrayna'nın pozisyonuna olan sarsılmaz desteğini yineledi. Her iki lider de yaptırımların Putin'e baskı uygulamadaki öneminin devam ettiğini vurguladı ve Mariupol'daki korkunç bombalamaların ardından masum sivillere yönelik menfur saldırıları kınadı.

Açıklamada, Johnson'ın, Ukrayna'nın cesaretine hayranlığını dile getirdiğine işaret edilerek, "Johnson İngiltere'nin bu korkunç çatışmaya son vermek için askeri, ekonomik ve diplomatik desteği artırmaya kararlı olduğunu açıkça belirtti. İki lider, önümüzdeki günlerde doğrudan iletişimlerini daha da artırma konusunda anlaştı" denildi.

Johnson'dan Zelenskiy'e: Putin'e her düzeyde baskı uygulayacağız

Boris Johnson, İsveçli ve Finlandiyalı mevkidaşlarıyla görüştü

Johnson: Ukraynalılar ülkemize kontrolsüz şekilde giremeyecek

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)