BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohnson Hindistan ziyaretini iptal etti----

Johnson Hindistan ziyaretini iptal etti

Johnson Hindistan ziyaretini iptal etti
19 Nisan 2021 - 12:36 www.finansgundem.com

Delhi'nde uygulamaya başlanan bir haftalık karantina uygulaması sonrasında Boris Johnson, Hindistan gezisini iptal etti.

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın yükselen vaka sayası nedeniyle önümüzdeki hafta gerçekleştirmesi beklenin Hindistan ziyaretini iptal etti. Başbakan, Brexit sonrası ticaret hacmini artırmak ve yeni ilişkiler kurmak adına 26 Nisan tarihinde Hindistan’a seyahat planlıyordu.

Karar, Delhi'nin korona virüs vakalarındaki rekor artıştan sonra şehrin karantinaya alınmasının ardından geldi. Johnson’un önümüzdeki aylarda geziyi yeniden gündeme alması bekleniyor.

Bu arada finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre pandemi sürecinden en ağır hasarı alan ülkelerden biri olan İngiltere başarılı aşı çalışmalarının ardından salgını önemli oranda kontrol altına aldı ve kısıtlamaları önemli oranda hafifletti. Ancak yurtdışı seyahatlerde kısıtlamalar kaldırılmadı.

Boris Johnson Prens Philip'in cenazesine katılmayacak

 

Boris Johsnon açıkladı: İngiltere'den flaş kısıtlama kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)