BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoris Johsnon açıkladı: İngiltere'den flaş kısıtlama kararı----

Boris Johsnon açıkladı: İngiltere'den flaş kısıtlama kararı

Boris Johsnon açıkladı: İngiltere'den flaş kısıtlama kararı
27 Mart 2021 - 17:56 www.finansgundem.com

Koronavirüs salgınından Avrupa'da en çok etkilenen ülke konumunda bulunan İngiltere'de Başbakan Boris Johnson kısıtlamaların sadece birkaç gün içerisinde hafifletileceğini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere'de ortaya çıkan ve yüzde 70 daha fazla bulaşıcı olduğu saptanan korona virüs varyantına rağmen İngiltere uzun süredir uyguladığı kısıtlamaları hafifletmeye hazırlanıyor.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson pazartesi gününde koronavirüs kısıtlamalarının hafifletileceğini açıklarken ''Ancak özgürlüğümüz her şeyin yolunda gitmesine bağlı'' açıklamasında bulundu.

İngiltere'deki günlük verilerin kendisini, çizdiği yol haritasından caydırmayacağının altını çizen Johnson, vatandaşlarına uyarıda bulunarak kısıtlamaların gevşetilmesi nedeniyle vaka sayıların tekrar artabileceğini düşündüklerini belirtti.
Johnson yönetiminin kısıtlamaların ilk hafifletilme aşamasında mağazaların haftanın altı günü saat 22.00'a kadar açık kalmasını planladığı öğrenildi.

İNGİLTERE'DE SON DURUM

Korona virüs salgınının korkutucu boyutlara ulaştığı İngiltere'de toplam 4 milyon 325 bin 315 vaka tespit edilirken, toplam ölü sayısı ise 126 bin 515 kişi oldu.

İngiltere, ABD, Brezilya, Meksika ve Hindistan'ın ardından salgında en çok insanın hayatını kaybettiği ülke olmayı sürdürüyor.

AB ve İngiltere arasında aşı gerginliği artıyor!

 

Boris, karantinadan çıkış konusunda iyimser

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)