BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoris, karantinadan çıkış konusunda iyimser----

Boris, karantinadan çıkış konusunda iyimser

Boris, karantinadan çıkış konusunda iyimser
13 Şubat 2021 - 19:56 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Johnson, Kovid-19 nedeniyle İngiltere'de uygulanan ulusal karantinanın sona ermesi ve kısıtlamaların hafifletilmesine yönelik hazırlanan yol haritası konusunda 'iyimser' olduğunu söyledi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yeni Novavax aşısının üretileceği biyoteknoloji fabrikasına yaptığı bir ziyaret sırasında, yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle ülke genelinde uygulanan karantinaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hükümetin ulusal karantinadan çıkış için belirlediği yol haritası konusunda 'iyimser' olduğunu belirten Johnson, "İyimserim, bunu saklamayacağım ama dikkatli olmalıyız" dedi. Johnson, ayrıca karantinadan çıkış planlarının 22 Şubat'ta duyurulacağını bildirdi.

Yol haritasındaki ilk önceliğinin 8 Mart'ta İngiltere'deki okulları yeniden açmak olduğunu vurgulayarak, sonrasında diğer sektörlerin bu çözülmeyi takip edeceğini söyleyen Johnson, "Çocuklarımızın eğitimi bizim bir numaralı önceliğimiz, daha sonra perakende satış mağazalarını ve zamanı geldiğinde de ağırlama merkezlerini açmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İngiltere Başbakanı, 22 Şubat'ta duyuracağı yol haritası hakkında da "Elimden geldiğince her ayrıntıyı paylaşmaya çalışacağım ancak koronavirüse karşı her zaman dikkatli olmamız gerektiğini hatırlayacağız" bilgisini verdi.

Johnson, ülke genelinde Kovid-19 vaka oranlarının düşerken, genel sayıların çok yüksek kaldığını söyleyerek, enfeksiyon oranındaki düşüşte karantinanın yanı sıra aşıların etkinliğinin de önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Beyaz kaplan yavruları Kovid'den öldü

Tabip Odası aşılamanın durduğunu iddia etti

ABD'de tablo korkutmaya devam ediyor

Pandemi çocuklarda konuşmayı geciktiriyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)