BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya'da insan hakları alanında 'aynı fikirdeki ülkelerle' işbirliği mesajı----

Japonya'da insan hakları alanında 'aynı fikirdeki ülkelerle' işbirliği mesajı

Japonya'da insan hakları alanında 'aynı fikirdeki ülkelerle' işbirliği mesajı
10 Aralık 2021 - 08:10 www.finansgundem.com

Japonya, insan hakları ve hukukun üstünlüğünü sarsacak faaliyetler karşısında "aynı fikirdeki ülkelerle" iş birliğini sürdürecek.

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, ABD Başkanı Joe Biden'ın ev sahipliğindeki çevrim içi "Demokrasi Zirvesinde" ülkesinin politikalarına değindi. Kişida, insan hakları ve hukukun üstünlüğü gibi temel değerleri sarsacak faaliyetler karşısında "aynı fikirdeki ülkelerle" iş birliğini sürdüreceğini ve "insan hakları ihlalleri karşısında sesini yükselteceğini" belirtti. Otoriter rejimlerce "insan haklarının ayaklar altına alındığını" ve "özgürlüklerin baskılandığını" belirten Kişida, bu faaliyetlere karşı uluslararası toplumun "seslerini birleştirmeleri" gerektiğini söyledi.

Ülkesinin dünya geneli 74 ülkeye insan kaynakları, medya özgürlüğünün geliştirilmesi sahalarında destek sağladığını kaydeden Kişida, Birleşmiş Milletler (BM) kalkınma programlarına 14 milyon dolar yardım edeceklerini duyurdu. Kişida konuşmasında, Kuzey Kore tarafından 1970-1980'lerde kaçırılan Japon vatandaşları sorununa da değinerek, bu durumun "Japonya'nın egemenliğini ve halkın güvenliğini etkilediğini" aktardı.

ABD'nin ev sahipliğindeki 'Demokrasi Zirvesi' başladı

 

Yunanistan’da Annalena Baerbock sevinci

 

Japonya'da Omikron varyantında vaka sayısı 4'e çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)