BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya’da ikinci uçak kazası----

Japonya’da ikinci uçak kazası

Japonya’da ikinci uçak kazası
16 Ocak 2024 - 17:13 www.finansgundem.com

Japonya'da bir ay içinde ikinci kez uçak kazası yaşandı. Japonya'nın Hokkaido bölgesinde iki uçak pistte çarpıştı.

Japonya, 2 Ocak'ta Tokyo'daki Haneda Havalimanı'nda 5 kişinin öldüğü korkunç kazanın ardından iki uçağın çarpıştığı yeni bir kazaya sahne oldu.

Yeni Chitose Havalimanı'nda yaşanan olayda, Kore Havayolları ve Cathay Pacific Havayolları'na bağlı iki yolcu uçağı çarpıştı. Japon NTV televizyonu kazada yaralanan olmadığını duyurdu. 

Sözcü'de yer alan habere göre, kaza sırasında kalkışa hazırlanan Kore Havayolları uçağının park halindeki Cathay Pacific uçağına çarptığı belirtildi.

Kore Havayolları'ndan bir yetkili, kış koşulları ve kar nedeniyle yaşanan kazada iki uçağın kanatlarının çarpıştığını kaydetti.

2 Ocak'ta Tokyo'daki Haneda Havalimanı'nda 300'den fazla kişinin bulunduğu bir yolcu uçağı iniş sırasında pistteki Sahil Güvenlik uçağına çarparak alev almıştı. Yanan uçaktaki yolcular son anda tahliye edilerek kurtarılırken parçalanan küçük uçaktaki 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Alev topuna dönen uçaktan 379 yolcu nasıl kurtarıldı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)