BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJapon ekonomi bakanı iki aylık maaşını iade edecek----

Japon ekonomi bakanı iki aylık maaşını iade edecek

Japon ekonomi bakanı iki aylık maaşını iade edecek
26 Ekim 2017 - 11:49 www.finansgundem.com

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Hiroshige Seko, şaibeli kredi skandalının patlak vermesinin ardından iki aylık maaşını gönüllü olarak iade edeceğini açıkladı.

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Hiroshige Seko, bir konferansta yaptığı açıklamada, devlet destekli Şoko Çukin Bankasının toplamda 2,3 milyar dolar değerinde şaibeli kredi verdiğinin ortaya çıkmasının ardından iki aylık maaşını iade etmeye karar verdiğini belirtti.

Kısa süre önce Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığının denetimindeki Şoko Çukin Bankasının, küçük ve orta ölçekli şirketlere sahte belgelerle şaibeli kredi verdiği ortaya çıkmıştı.

Bankanın Başkanı Kenyu Adachi, dün yaptığı açıklamada, küçük ve orta ölçekli şirketlere verilen en az 2,3 milyar dolar tutarındaki şaibeli kredinin ve 4 bin 600'den fazla usulsüz işlemin sorumluluğunu üstlendiğini ve uygun bir zamanda istifa edeceğini duyurmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)