BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'e saldıran teröristlerin kimlikleri belirlendi!----

İzmir'e saldıran teröristlerin kimlikleri belirlendi!

İzmir'e saldıran teröristlerin kimlikleri belirlendi!
06 Ocak 2017 - 12:27 www.finansgundem.com

İzmir saldırısına yönelik son açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, terör saldırısını PKK'nın düzenlediğini ve teröristlerin kimliklerinin belirlendiğini açıkladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İzmir şehitlerinin uğurlandığı törende saldırıya ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Bozdağ'ın verdiği bilgilere göre İzmir saldırı talimatı terör örgütü PKK'dan geldi. İzmir saldırısı ile ilgili olarak şuana kadar 18 kişi gözlatına alındı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimliği belirlendi. Bakan Bozdağ "güvenlik gerekçesi ile şuanda kimlikleri açıklamıyoruz eylemi PKK'nın yaptığında tereddüt yok" dedi.

TÜRKİYE BUNU YAPAN TEK ÜLKE

"Bütün Türkiye'ye, 81 ilimize karşı yapılmış bir terör saldırısıdır" diyen bulunan Bozdağ, "Terör kardeşlik hukukumuzu yok edemeyecektir. Mücadele daha da etkinleştirilerek daha da kararlı bir şekilde devam ettirilecektir. Türkiye, yaklaşık 10 civarında terör örgütüyle eş zamanlı mücadele eden tek ülkedir." açıklamasında bulundu.

YARALILARIN SON DURUMU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,"Hastanelerde tedavi edilen yaralılardan 2’ si taburcu edildi. Yaralı 2 polis, 3 avukat ile 2 sivil vatandaşın tedavisi devam ediyor" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)