BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'deki telekulakta yeni iddia----

İzmir'deki telekulakta yeni iddia

İzmir'deki telekulakta yeni iddia
26 Nisan 2014 - 06:43 www.finansgundem.com

Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik'in, çalışma ofisindeki hard diski değiştirdiği için açığa alındığı iddia edildi

İzmir Emniyeti'nde 4 müdür ve 1 başkomiserin, soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri ve ses kayıtlarını yaydıkları gerekçesiyle açığa alınmasının ardından yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik’in çalışma ofisindeki hard diski değiştirdiği, açığa alınmasının nedeninin de bu olduğu iddia edildi.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçeklerştirilen soruşturmaların ardından, görevlerinden el çektirilen 1 emniyet müdür yardımcısı, 2 şube müdürü, 1 şube müdür yardımcısı ile 1 başkomiser, soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri ve ses kayıtlarını yaydıkları gerekçesiyle geçen ay açığa alınmıştı. 

EVLERDE HARD DİSK ARAMASI İDDİASI

Açığa alınan polislerden Mehmet Ali Şevik, yaklaşık 2 ay önce görevde olduğu dönem çalışma ofisindeki bilgisayarın hard diskini değiştirdiği, açığa alınmasına da bunun neden olduğu iddia edildi. Öte yandan, söz konusu süreçte görev yerleri değiştirilen bazı polislerin de evlerinde, yine çalışma ofislerindeki bilgisayarların hard disklerini söktükleri gerekçesiyle arama yapıldığı ileri sürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)