BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti: 28 Mayıs itibarıyla Millet İttifakı bitmiştir----

İYİ Parti: 28 Mayıs itibarıyla Millet İttifakı bitmiştir

İYİ Parti: 28 Mayıs itibarıyla Millet İttifakı bitmiştir
01 Haziran 2023 - 14:34 www.finansgundem.com

Seçim sonuçlarını değerlendiren İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve 28 Mayıs itibarıyla bittiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması sonrası Millet İttifakı’na mensup partilerin alacakları pozisyonlar merak konusu. Bu bağlamda Millet İttifakı bileşenlerinden İYİ Parti'nin Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı bir canlı yayın programında kritik bir açıklama yaptı.

28 Mayıs itibarıyla bu ittifak bitmiştir

Uğur Poyraz, “Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı. Cumhurbaşkanı müşterek adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs’a kalan ikinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da bu ittifak bitmiştir” dedi.

Öte yandan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı da, İYİ Parti’nin Millet İttifakı içindeki geleceğine ilişkin, "Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" dedi.

28 Mayıs seçimlerinin resmi sonucu açıklandı

 

CHP’de grup başkanvekillerini Kılıçdaroğlu seçecek

 

CHP'de değişim başlıyor

 

CHP’li Hamzaçebi: Tam bir başarısızlık

 

Millet İttifakı'ndan CHP'de seçim değerlendirmesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)