BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya hükümetinden hasta sığınmacı açıklaması----

İtalya hükümetinden hasta sığınmacı açıklaması

İtalya hükümetinden hasta sığınmacı açıklaması
13 Eylül 2018 - 00:48 www.finansgundem.com

İtalya Başbakan Yardımcısı aşırı sağcı Salvini, mülteci kabul merkezinden, tüberküloz hastası bir mültecinin kaçmasını, "Ülkede verem yayılmaya başladı" sözleriyle değerlendirdi

İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, veremli bir düzensiz sığınmacının kabul merkezinden kaçması olayıyla ilgili, "Ne yazık ki tüberküloz tekrar yayılmaya başladı" dedi.

Hükümetin ortaklarından aşırı sağcı Lig partisinin de lideri olan Salvini, sosyal medya sitesi Facebook’taki hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Verem (Tüberküloz) hastalığı taşıyan düzensiz bir sığınmacının kaldığı kabul merkezinden kaçtığına dair bir haberi paylaşan Salvini, hastalığın ülkede tekrar yayılmaya başladığını söyledi.

Salvini, "Hasta bir sığınmacı kaçıyor, belki de durumunun ciddiyetinin farkında değil. Bunun gibi daha kaç vaka var? Ne yazık ki tüberküloz tekrar yayılmaya başladı. İtalyanlar, hiçbir kural ve kontrol olmadan yıllardır süren felaket ve istilanın sosyal ve sağlıkla ilgili bedellerini ödüyorlar." ifadelerini kullandı.

Kendisinin 'kötü, insanları korkutan ve tehlikeli biri' olmakla suçlandığını hatırlatan Salvini, "Bu rotayı tersine çevirmek için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)