BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaİşyerinde abur cuburdan kaçınmanın yolları ----

İşyerinde abur cuburdan kaçınmanın yolları

İşyerinde abur cuburdan kaçınmanın yolları
08 Mayıs 2010 - 21:23 www.finansgundem.com

Genelde işyerinde haftanın her günü işten bunaldığımızda çayın yanında mutlaka kurabiye, kek, şekerleme gibi abur cuburlar tüketiyoruz.

Tabi bunlarda sağlıksız beslenmemize ve kilo almamıza neden oluyor. Peki, çalışırken abur cuburdan nasıl kurtuluruz? Ehow.com isimli internet sitesinde yer alan habere göre, işte abur cuburdan uzak durmanız için birkaç önei 1. Abur cubur tüketiminizi sınırlandırın ya da abur cuburun sağlığınızı mahvetmesine izin verin. Seçim size kalmış. Her atıştırmalığı yemekten vazgeçin. Sabah uyanınca, önceden belirlediğiniz abur cubur miktarını ayırın. 2. Abur cuburdan uzak durmak ya da bunları sınırlandırmak için büyük bir plan yapmayın. Arkadaşlarınızın neler yediğini takip edin, gün içinde belirli saatlerde abur cubur tüketin. 3. Aynada vücudunuza bakın. Öncelikle vücudunuzun sevdiğiniz özelliklerini ve eksiklerle ilgili hissettiklerinizi yazın. Bu listeyi sadece siz göreceğiniz için utanmayın, doğruları yazın. 4. Hedeflerinizi ve ihtiyacınız olan besinleri belirleyin. Ayrıca, biraz abur cubur yiyeceğiniz hakkında kendi kendinize verdiğiniz sözü de unutmayın. 5. İş yerinizde sağlıklı atıştırmalıklar deposu hazırlayın. Bir fincan kahve içip kendinize gelmeden önce ya da abur cuburlar gözlerini kamaştırmadan önce aralarda kuru üzüm ya da diğer sağlıklı atıştırmalıklardan yiyebilirsiniz. 6. Her gün yediğiniz abur cuburları ve onları yerken duyduğunuz hisleri yazın. Bazen keki acıktığımız için yeriz, bazense sadece can sıkıntısından, stresten yiyebiliyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)