BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİsviçre bankasından zengin yatırımcılarına uyarı----

İsviçre bankasından zengin yatırımcılarına uyarı

İsviçre bankasından zengin yatırımcılarına uyarı
26 Haziran 2020 - 17:50 www.finansgundem.com

Mart ayındaki dip seviyesini görebilen birkaç kurumdan birisi olan Credit Suisse zengin yatırımcılarıyla paylaştığı notta geri çekilme uyarısında bulundu

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsviçre bankası Credit Suisse’in yatırım biriminin zengin müşterilerine yaptığı açıklama yaz aylarında finansal piyasalarının sıcak geçeceğini gösteriyor. Financial Times’ın haberine göre Credit Suisse zengin müşterilerini hisse senetleri piyasalarındaki hızlı iyileşmenin ardından finansal piyasaların ciddi bir düşüşe sahne olacağı konusunda uyardı.

Bankanın yatırım birimi mart ayı sonlarında dipten alım çağrısı yapan birkaç finansal enstitüden biriydi. Çağrının sonrasında gelen merkez bankalarının genişleme politikaları ve ekonomik iyileşme sinyalleriyle %30’a varan yükseliş gösteren küresel hisse senetleri bankanın öngörülerini haklı çıkardı.

Şu an için bankanın Baş Yatırım Müdürü Michael Strobaek bir adım geri atmanın gerekli olduğunu düşünüyor. Strobeak müşterileriyle paylaştığı notta, “Gelecek kazanç sezonu, korona virüs vaka sayısında yakın zamanda görülen yükseliş ve ABD’deki siyasi gelişmeler yaza girerken finansal piyasalarda zorlu bir zemin oluşturuyor” ifadelerine yer verdi.

Strobaek yaz ayları sonrasında 6 ay boyunca riskli varlıkların ekonomik iyileşme ve mali ve finansal destekler sayesinde yukarı yönlü hareket edeceğini öngörüyor.

S&P: ABD ekonomisinde toparlanma yavaş olacak

 

New York borsası düşüşle açıldı

 

Lagarde: Avrupa’da toparlanma ılımlı olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)