BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİsveç açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı----

İsveç açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı

İsveç açıklarında yolcu gemisinde yangın çıktı
29 Ağustos 2022 - 15:38 www.finansgundem.com

İsveç açıklarında 300 yolcu taşıyan bir arabalı vapurda yangın çıktı.

Baltık Denizi’nde İsveç’in Gotska Sandon bölgesi açıklarında yaklaşık 300 yolcunun olduğu bir arabalı vapurda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Uluslararası haber ajanslarının “son dakika” ibaresiyle servis ettiği olaya yetkililer müdahale etmeye devam ediyor.

İsveç Denizcilik Yönetimi Sözcüsü Jonas Franzen, olay yerine 3 helikopter ve 7 kurtarma gemisinin gönderildiğini duyurdu.

Yangının nasıl başladığı açıklanmadı. İsveç’in çok okunan gazetelerinden Expressen, yangın ihbarının yerel saatle 12.38’de geldiğini aktarırken, yangının gemideki bir araçta başladığı ve kısa sürede yayıldığını duyurdu.

Franzen, büyük çaplı bir kurtarma çalışmasının başlatıldığını belirtirken yangında ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair bir açıklama ise yapılmadı.

Yangının çıktığı geminin ait olduğu Stena Line şirketinin sözcüsü Stefan Elfström ise, “Bize yangının genişliğinin sınırlı olduğuna dair bilgi geldi ve şu an ekiplerin çalışması devam ediyor. Kimsenin yaralandığına dair haber gelmedi ve şu an bilgileri inceliyoruz” açıklamasını yaptı. 

Filipinler'de 82 kişiyi taşıyan teknede yangın çıktı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)