BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstiklal Caddesi'nde çatışma!----

İstiklal Caddesi'nde çatışma!

İstiklal Caddesi'nde çatışma!
16 Haziran 2013 - 18:00 www.finansgundem.com

İstiklal Caddesi’ndeki eylemci gruba polis müdahale etti, ortalık karıştı...

Polis, Taksim'e çıkmak için Şişli'de toplanan kalabalığa da müdahale etti. Ergenekon Caddesi'nde kalabalığı dağıtmak için TOMA'lar devrede...
Tünel tarafında da büyük bir kalabalık var. Ara sokaklardan gelen vatandaşlar polis tarafından dağıtılıyor.
Polis Taksim'e çıkan tüm yollarda barikat kurmuş bulunuyor.
İstanbul'da eylemcilere polis müdahalesi
Öte yandan polis, doktorlar ve Çarşı Grubu'ndan sonra gazetecilere yönelik olarak gözaltı başlattı. Taksim'de Gezi Parkı olaylarını izleyen ve üzerinde sarı basın kartı bulunmayan gazeteciler, gözaltına alınmaya başladı. Gözaltına alınanlar arasında DHA muhabirinin de olduğu bildirildi.
İstiklal Caddesi’nde polisle çatışan gruba çevik kuvvet polisi tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Dün akşam saatlerinden beri Taksim ve çevresinde polis ile göstericiler arasındaki arbede zaman zaman şiddetlenerek devam ediyor. İstiklal Caddesi’nde korsan gösteri yapan grubu polis önce sözlü olarak uyardı. Uyarılara aldırış etmeyen gruba çevik kuvvet polisi TOMA’dan tazyikli su sıkarak ve biber gazı atarak müdahale etti. Gruplar ara sokaklara kaçarak dağıldı. Göstericiler ile polis arasındaki gerginlik devam ediyor.

İstanbul'da eylemcilere polis müdahalesi
ŞİŞLİ'DE GERGİNLİK
Polis, Şişli Ergenekon Caddesi'nde toplanan gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale ediyor. Caddeyi barikatlarla kapatan grup polise taşla karşılık veriyor.
İstanbul'da dün emniyet güçlerinin Taksim Gezi Parkı'na girmesiyle başlayan olaylar bugün de devam ediyor. Polis şehrin çeşitli yerlerinde eylemcilere müdahale ediyor. TEM Otoyolu Nurtepe Bağlantı Yolu ve Şişli Ergenekon Caddesi'nde çıkan olaylar devam ediyor. 
İstanbul'da eylemcilere polis müdahalesi
Şişli Ergenekon caddesi üzerinde Gezi Parkı olaylarını protesto etmek isteyen bir grup barikatlarla yolu kapattı. Gruba TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve biber gazı ile müdahale edildi. Grup üyeleri polise taşlarla karşılık verirken bir polis memuru yaralandı. Çevik kuvvet polislerinin de gruba taşlarla karşılık verdiği görüldü. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı. Grup ara sokaklara kaçarken, polisin müdahalesi sürüyor. 
İstanbul'da eylemcilere polis müdahalesi
NURTEPE TEM BAĞLANTI YOLUNDA POLİS MÜDAHALESİ
Taksim Gezi Parkı ve çevresinde çıkan olayları protesto etmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grup Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe Bağlantı Yolu'nu trafiğe kapattı.
Olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri gruplara gaz bombası ile müdahale etti. Müdahale sırasında 4 kola ayrılan gruptakiler polise taş attı. Poliste biber gazı sıkarak grupları dağıtmaya çalıştı. Ancak grupta bulunanlar atılan biber gazlarını polise geri fırlattı. Biber gazları bağlantı yolunda seyir halindeki araçların arasına düştü. 
İstanbul'da eylemcilere polis müdahalesi
Bir gösterici de yola otomobil lastiği fırlattı. Rampadan aşağı yuvarlanan lastik yola ulaşamadı. Polisin gruplara müdahalesi yaklaşık 2 saat sürdü. Müdahalenin ardından polis ekipleri ayrıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)