BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstifa depremi sürüyor: Johnson'a bir şok daha!----

İstifa depremi sürüyor: Johnson'a bir şok daha!

İstifa depremi sürüyor: Johnson'a bir şok daha!
04 Şubat 2022 - 13:16 www.finansgundem.com

Korona virüs kısıtlamaları sırasındaki parti skandalları nedeniyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a, gelen tepkiler büyüyor. Basında çıkan haberlere göre toplu istifalara bir yenisi daha eklendi.


Başbakanlıkta korona virüs kısıtlamalarına rağmen gerçekleştirilen ve ‘Partygate’ adını alan skandallar sonucu dört üst düzey isim istifa dilekçelerini sunmuştu. Kadın ve eşitlik özel danışmanı Elena Narozanski'nin de istifa ettiği öne sürüldü ancak resmi olarak doğrulanmadı.

İngiltere'de Boris Johnson'ın koltuğunu sarsan "Party Gate" skandalı çığ gibi büyüyor. Dün, Johnson'ın yanında çalışan dört üst düzey isim Kovid-19 kısıtlamaları sırasındaki parti skandallarıyla bağlantılı olarak istifa ettiğini duyurdu. Bugün ise İngiliz basınında yer alan haberlere göre toplu istifalara bir yenisi daha eklendi.

İngiltere’de Kovid-19 kısıtlamalarının uygulandığı dönemde parti düzenlenmesinin ardından artan tepkiler sonucunda İletişim Müdürü Jack Doyle, Politika şefi Munira Mirza, Personel Şefi Dan Rosenfield ve Johson’ın Baş Sekreteri Martin Reynolds istifa etmişti.

İngiliz medyasında yer alan iddialara göre Kadın ve eşitlik özel danışmanı Elena Narozanski de görevinden ayrıldı ancak bu iddia henüz resmi olarak doğrulanmadı.

“YAŞANANLARDAN DOLAYI AİLE HAYATIM KORKUNÇ BİR ZARAR GÖRDÜ”

İletişim Müdürü Jack Doyle istifa açıklamasında, “Her zaman 2 yıl bu görevi yürütme niyetindeydim ancak son haftalarda ülke içerisinde yaşananlardan dolayı aile hayatım korkunç bir zarar gördü” ifadelerini kullandı.

İngiltere Başbakanlık Sözcüsü istifalar hakkında yaptığı açıklamada, “Dan Rosenfield ve Martin Reynolds bugün Başbakan Johson’a istifalarını sundu ve Başbakan kabul etti. Her ikisine de Kovid-19 salgını ile mücadele ve ekonomik iyileşme konusunda hükümete yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İngiltere Başbakanı Johson en son 31 Ocak tarihinde Başbakanlık’ta düzenlenen parti ile ilgili özür dilemişti.

İngiltere Başbakanı Johnson'ın 4 kıdemli yardımcısı art arda istifa etti

 

Dikkat çeken detay... Boris Johnson Ukrayna'ya bu çanta ile gitti!

 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan 'istifa' yanıtı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)