BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Yıldırım'ın yeni gözdesi!----

İşte Yıldırım'ın yeni gözdesi!

İşte Yıldırım'ın yeni gözdesi!
28 Aralık 2013 - 15:22 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'dan sonra kimin geleceğinin sinyallerini verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor'a 2-1 oldukları maçta teknik direktör Tolunay Kafkas'ın oyun planını ve maça etkisini çok beğendi.
Vatan'ın haberine göre, başkan Aziz Yıldırım'ın, zorlu maç sonrası yakın çevresine Tolunay Kafkas'la ilgili şu sözleri sarfettiği öğrenildi:
"Tolunay disiplinli ve takımına çok hakim bir teknik direktör. Karakter olarak da çok beğeniyorum. Karabük'te iyi iş çıkardı. Bizim defansın arkasına atılan toplardaki zaafımızı çok iyi kullandı. Müthiş bir taktik uyguladı. Eğer şansımız olmasaydı dörtlük olurduk. Bu şekilde devam ederse Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden biri olur."
YANAL'DAN SONRA KAFKAS GELEBİLİR
Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ersun Yanal'ın veliahtı olarak Tolunay Kafkas'ı gördüğü yorumlarına neden oldu. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın teknik direktör olduğu dönemde Ersun Yanal'ı çok beğendiğini ifade etmiş ve Kocaman'ın ayrılmasından sonra Yanal'ı göreve getirmişti. Bu durum Tolunay Kafkas'ın gelecek yıllarda Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olabileceği beklentilerine yol açtı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)