BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte yeni çilek----

İşte yeni çilek

İşte yeni çilek
25 Mart 2013 - 12:38 www.finansgundem.com

Galatasaray Robben transferi için tüm şartları zorluyor

Almanya'nın prestijli gazetesi Bild bugün de yine Galatasaray-Robben flörtüyle igili bir haber yayınladı.
Hollandalı yıldız futbolcu Arjen Robben'in ilk 11'deki yerini kaybetmesinden ötürü takımdan ayrılmak istediği biliniyor. Yedek kulübesinde oturmaktan şikayetçi olan Robben'in 2015'e kadar süren bonservisini Galatasaray'ın almak istediği de Bild tarafından Cuma günü yazılmıştı.
Bugünkü haberde ise başkan Ünal Aysal'ın Sneijder ve Drogba gibi sansasyonel transferler yaptığı vurgulanıyor. Robben'i ikna etmek için eli güçlü olan Ünal Aysal, bu konuda Hollandalı çalıştırıcı Guus Hiddink'ten de yardım talebinde bulunmuş.
Öte yandan Robben transferinde Galatasaray yalnız değil. Inter de Robben'i transfer etmek istiyor. Zira geçtiğimiz yaz Inter ve Juventus Robben için teklif yapmış ama bu transferi sonuçlandıramamıştı. Inter'in Robben için teklifi 18 milyon euro idi. Chelsea(İngiltere), Real Madrid(İspanya) ve Bayern Münih(Almanya) ile şampiyonluk yaşayan Robben bakalım hangi ülkeyi tercih edecek?
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)