BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri----

İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri

İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri
21 Mart 2014 - 14:12 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

UEFA’nın İsviçre’deki merkezinde düzenlenen kura çekim töreni sonrasında Şampiyonlar Ligi çeyrek finali eşleşmeleri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, Barcelona ile eşleşti. Geçtiğimiz hafta Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Arda'nın takımı Atletico Madrid'in bu haberlerin ardından Barcelona ile eşleşmesi dikkat çekti.

G.Saray'ı eleyen Chelsea'nin rakibi PSG

Galatasaray'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Chelsea, 18 yıl  aranın ardından çeyrek finale kalan turnuvanın tek Fransız ekibi Paris  Saint-Germain ile karşılaşırken, İspanyol takımı Barcelona ise milli futbolcu  Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile oynayacak.

Geçen yılın finalisti Borussia Dortmund ise Real Madrid ile eşleşti.
Eşleşmelerde birinci sırada yer alan takımlar, ilk maçlarını evlerinde  oynayacak. Çeyrek finalin ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 8-9  Nisan'da yapılacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri

Barcelona - Atletico Madrid
Real Madrid - Borussia Dortmund
PSG - Chelsea
Manchester United - Bayern Münih
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 8-9 Nisan'da oynanacak.

En fazla takım İspanya'dan

Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 8 arasına adını yazdırmasının ardından İspanya turnuvaya en çok takımla devam ülke konumunda bulunuyor. İspanya'yı iki takımla Almanya (Bayern Münih, Borussia Dortmund) ve İngiltere (Chelsea, Manchester United), tek kulüple ise Fransa (Paris Saint-Germain) izliyor.
Ayrıca, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların tamamı çeyrek finale yükselirken, Fransız temsilcisi PSG 18, İspanyol Atletico Madrid ise 17 yıl aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırmayı başardılar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)