BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte o ilginç soru! Zarrab'a nasıl baskı kuruldu----

İşte o ilginç soru! Zarrab'a nasıl baskı kuruldu

İşte o ilginç soru! Zarrab'a nasıl baskı kuruldu
28 Kasım 2017 - 05:20 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, FBI'ın Zarrab'ı 2007'den itibaren dinlemeye aldığını yazdı. Zarrab'a yöneltilen sorularla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itibarsızlaştırılmaya çalışıldığına vurgu yapan Selvi'nin yazısı şöyle:

15Temmuz’dan sonra kapatılan, FETÖ’nün dinleme üssü olarak faaliyet gösteren TİB’de (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) inceleme yapan müfettişler, 17-25 Aralık dinlemeleriyle ilgili çok önemli ve ilginç bir tespitte bulundu.

Dinlemelerle ilgili üç hat çekilmiş.

Biri, dinleme talebinde bulunan ilgili “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı adli kolluğa, ikincisi Polis İstihbarat’a, üçüncü ise tanımlanmayan bir hatta. Oysa yasaya göre sadece dinlemeyi talep eden birime hat verilmesi gerekiyordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİK TIKLAYIN

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nuri Bey28 Kasım 2017 10:47

    Birincisi Amerikan ambargosu değil BM ambargosudur o. İkincisi ise "Amerikan ambargosunu delen işlemler siyasi iradenin kararı olmadan gerçekleştirilemez..." Demiş mahkeme. Ambargonun Amerikan ambargosu olduğu iddiası haricinde yanlış bir ifade yok. Mahkemenin tespiti yerindedir.

  • Sonerin babası28 Kasım 2017 11:42

    Saçmalamışsın. ABD, BM den karar çıkarmak için kıçını yırttı ama olmadı. ABD de ambargoyu ABD değerleri diye gelişletti.Yani USD, SWIFT kullananı da ABD vatandaşı grubuna aldı.Başka güçlerden medet umacağınıza her şartta doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğrenin.

  • Ergen28 Kasım 2017 10:24

    Hiç komplo momplo demeyiniz. Bıldır yediğiniz hurmaların sonuçlarını 3-5 yıl sonra tirmalama suretinde görüyoruz. Ne oluyo, ne bitiyo, tüm kirli çamaşırlar bi çıksın ortaya da görelim.