BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu ----

İşte Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu

İşte Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu
16 Ekim 2016 - 20:00 www.finansgundem.com

Meme küçültme ameliyatı geçiren modacı Nur Yerlitaş’ın son durumu hakkında bilgi veren moda tasarımcısı İvana Sert, “Durumu iyi. Bir sorunu yok. Zaten salı günü hastaneden çıkıyor” dedi

Manisa'da bir alışveriş merkezinin ev sahipliğinde düzenlenen Fashion Week etkinliklerine katılan moda tasarımcısı İvana Sert, hayranlarıyla buluştu.

Hayranlarının kombinlerini yorumlayan İvana Sert’e Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Manisalılar cep telefonundan da Sert’i fotoğraflamayı ihmal etmedi.

Etkinlik öncesi sorularını yanıtlayan İvana Sert, arkadaşı modacı Nur Yerlitaş’ın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Yerlitaş’ın durumunun iyi olduğunu söyleyen Sert, “Bir şey yok aslında. Memesinde kist bulunmuş. Her şey yolunda. Zaten meme küçültme ameliyatı olmuştu. Çok da istiyordu. Çekimlerde zorlanıyordu. Zamanında bayağı acı çekiyordu. Beli acıyordu. Yapması gerekiyordu bu operasyonu. Durumu iyi. Bir sorunu yok. Zaten salı günü hastaneden çıkıyor. Çok geçmiş olsun diliyorum kendisine” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)