BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Mancini'nin Chelsea bonusu!----

İşte Mancini'nin Chelsea bonusu!

İşte Mancini'nin Chelsea bonusu!
17 Mart 2014 - 15:44 www.finansgundem.com

Sarı-kırmızı camiada Chelsea zaferi herkes için önemli, ama teknik patron Mancini için bir başka değerli

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray , 2. tur rövanşında yarın Chelsea ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz yıl Schalke 04'ü eleyerek adını son 8 takım arasında yazdıran sarı-kırmızılılar, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak için İngiliz devini devirmek zorunda.

Süper Lig'de çıktığı deplasman maçlarında aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk şansını zora sokan Cimbom, Devler Ligi hedefine bir kat daha yoğunlaşmış durumda. Stamford Bridge'de oynanacak dev maç, 8 sezon giydiği Chelsea forması altında büyük başarılar kazanan Didier Drogba'nın yanı sıra teknik direktör Roberto Mancini açısından da farklı bir önem taşıyor. Öyle ki İtalyan teknik adam, olası çeyrek final zaferi ile önemli bir gelir sağlayacak.

ÇEYREK FİNAL İÇİN DEV PRİM: 1.1 MİLYON LİRA

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret A.Ş.'den, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) 30 Eylül 2013 tarihinde yapılan açıklamada; "Teknik direktörün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 350.000 EUR, Yarı Final için 500.000 EUR, Final için 1.000.000 EUR, kazanılan Kupa için 2.500.000 EUR'dur" ifadeleri yer aldı.

Buna göre; İtalyan çalıştırıcı, Chelsea engelini aşıp takımını çeyrek finale taşıması halinde, 350 bin euro (yaklaşık 1.1 milyon TL) primin sahibi olacak. Fatih Terim'in yerine Eylül ayında göreve gelen Mancini, bu sezon 3.5 milyon euro garanti ücret alacak. Tecrübeli çalıştırıcı, 'Kupa 1' çeyrek finalinin yanı sıra Süper Lig şampiyonluğunu da elde etmesi durumunda ise gelecek sezon yıllık ücretine 300 bin euro (900 bin TL) eklenecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)