BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray için yola çıkan ekip----

İşte Galatasaray için yola çıkan ekip

İşte Galatasaray için yola çıkan ekip
13 Ekim 2014 - 17:28 www.finansgundem.com

Alp Yalman ve arkadaşları ‘Galatasaray’ı dünya markası yapma sözü" verdi

FINANSGUNDEM.COM

25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Başkan Adayı olan Alp Yalman, hedeflerini ve işbaşına geldiklerinde uygulayacaklarını stratejilerini bir basın toplantısıyla paylaştı. Kalabalık bir medya ordusunun izlediği toplantıda Alp Yalman kadar dikkat ve ilgi çeken bir kadro daha vardı; Galatasaray Yönetim Kurulu adayları.  Yalman’ın listesinden aday olan, Abdullah Kavukçu, Işın Çelebi, Mehmet Dedeoğlu, Nasuhi Sezgin, Alper Narman’ın da aralarında olduğu ünlü isimler, Başkanlarını bu önemli günde yalnız bırakmadı.

Yalman, beraber yola çıkacağı ekip arkadaşlarının da katılımıyla yaptığı toplantıda, camiaya büyük mesajlar verdi: “Kalıcı başarıyı, kaynak yaratan etkin mali yönetim ve iç denetim mekanizmalarını çalıştıran bir strateji ile yakalayacağız. Pazarlama ve mağazacılıkta gelir getirici yeni ve yaratıcı projeler uygulayacağız. Galatasaray markasını dünya markası yapacak bir strateji ile yola çıkacağız.”
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ha ha13 Ekim 2014 20:38

    ünal yaptıya sizde yaparsınız.... madem bu kadar gönüllüsünüz daha önce ünal ın yaptığı usülsüzlüklere nasıl ses çıkarmadınız??? yazıklar olsun alayınıza..

  • MUTLU13 Ekim 2014 19:18

    ÜNAL AYSAL BAŞ YALAN MAKİNASI GİTTİYSE OLUR ALP ABİM YAPAR EN AZINDAN DÜRÜST Bİ ADAM YAPISI VAR.