BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Erdoğan'ın Köşk'teki kadrosu! ----

İşte Erdoğan'ın Köşk'teki kadrosu!

İşte Erdoğan'ın Köşk'teki kadrosu!
04 Eylül 2014 - 07:13 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Köşk'teki kadrosu şekillenmeye başladı

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın, "büyükelçi" sıfatıyla Köşk'e geçiyor. Kalın'ın, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanması bekleniyor.
 
Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanlığında da aynı görevini sürdürecek. Doğan, Cumhurbaşkanlığı'nda "büyükelçi" sıfatıyla görev yapacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Basın Başdanışmanı, Başbakanlık'ta olduğu gibi Lütfullah Göktaş oldu. Başbakanlık başmüşavirlerinden Aydın Ünal, Mustafa Varank, Savaş Şafak Barkçin ve Şenol Kazancı, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığındaki başdanışmaları arasında yer aldı.
 
Yiğit Bulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı olurken, Sefer Turan da Ortadoğu İşlerinden Sorumlu Başdanışman görevinde bulunuyor.
 
Erdoğan'ın özel danışmanı Mücahit Arslan da, Cumhurbaşkanlığında resmi görev üstlenmeden özel danışman olarak çalışacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)