BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin son oy oranı----

İşte AK Parti'nin son oy oranı

İşte AK Parti'nin son oy oranı
30 Kasım 2014 - 08:09 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'nin son oy oranlarını açıkladı

Adalet Bakanı Bozdağ, bir araştırma şirketi tarafından yapılan ve kamuoyuyla paylaşılan seçim anketlerine de sadece güldüğünü belirtti.

AK Parti'nin gücünden rahatsız olan yeminli bazı anketçiler bulunduğunu söyleyen Bozdağ, "Onlar her seçim yaklaştıkça, 'AK Parti gidiyor', 'AK Parti kaybediyor' diye böyle anketler yapıyorlar. Bu da onların uyduruk anketlerinden biri" ifadesini kullandı.

Partisinin kazandığı 2002, 2004, 2007, 2009, 2011, 2014 ve en son geçen ağustos ayında gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçimlerinin sonuçlarının ortada olduğuna işaret eden Bozdağ, şöyle konuştu: 

"Sonra kalkıp konuşuyorlar. Rüya görüyorlar ama 7 Haziran'da kabusla uyanacaklardır. Ondan hiç endişem yok. Milletimiz iktidarına,  AK Parti'ye güvenmektedir. Şu anda objektif yapılan anketlerin hiçbirinde, AK Parti'nin yüzde 51'in altında göründüğü anket yok. Bazı anketçiler, özellikle seçmen eğilimlerini yönlendirmek için böyle uydurma anketleri yayınlıyor. Aynı firmanın her seçim öncesi benzer anketleri var. Yeni bir anket de yapmamış olabilir, o anketin aynısını yeni bir anketmiş gibi servis etmiş olabilirler. Onlar biraz sevinsinler."

Bakan Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  Tunceli ziyaretinin de "etki-tepki ziyareti" olduğunu dile getirdi.

Bu ziyaretin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çağrısına bir refleks olarak yapıldığını savunan Bozdağ, "Baktığınızda, 'Sen şunu yapamazsın, ben bunu yaparım' iddiasını yapar insanlar. Bu da onun gibi bir şey. Ziyareti, kendini ispatı vücut etme gayreti olarak görüyorum. Gidip ispat etmiştir ama Tuncelilerle temas etmeden dönüp gelmiştir. Valiliğin önünde konuştu, kendi adamlarına konuştu, döndü geldi. Bilmiyorum dinleyenlerin içinde bir tane Tuncelili var mı?" değerlendirmesinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • chp kadar tas03 Aralık 2014 00:41

    hala chp diyorlar. chp 40 yildir iktidar gormedi.

  • deveci armudu01 Aralık 2014 16:29

    Bane ne chp den...

  • 12365401 Aralık 2014 14:02

    geçmişte chp li bakanların hakim savcı alımında utanmadan ve pervasızca chp lileri alacağım tabi sağcıları mı alacağım demişti. torpilin kayırmanın yemenin aslı o zamanlardı

  • akademi30 Kasım 2014 21:46

    türkiye ilginç ülke insanlar dini hassasiyetleri dolayısı ile sağ partilere oy veriyor çoğunlukla ancak rüşvet, torpil, yolsuzluk yaygın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ahlak da islamın esas parçası değil mi? Allah yarın hesap sormayacak mı? birisi dürüst değilse ha solcu ha sağcı ne farkeder zaten o kişi Allahtan korkmuyordur.

  • Altay30 Kasım 2014 17:26

    Yüksek seçim kurulu elinizde olduğu müddetçe Oylar sizin.yürü.

  • deveci armudu30 Kasım 2014 15:50

    Oooo Bekir söylediyse kesin doğrudur...Yalnız bence bu rakam bilgisayar oyunları ile %101 falan da yapılır yav...Yeterki biraz gayret edilsin...