BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbullular dikkat: Yarın bu mahallelere su yok!----

İstanbullular dikkat: Yarın bu mahallelere su yok!

İstanbullular dikkat: Yarın bu mahallelere su yok!
08 Kasım 2023 - 14:44 www.finansgundem.com

İstanbul'da, Mahmutbey Terfi Merkezi'nde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebiyle Bağcılar ve Esenler ilçelerinde bulunan bazı mahallelerde yarın 10.00 ila 19.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.


İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları kapsamında Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde yarın 10.00 ila 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılması planlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) kuruluşu İSKİ'den yapılan açıklamada, Mahmutbey Terfi Merkezi'nde iyileştirme çalışmaları yapılacağı belirtildi.

Çalışmalardan dolayı Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelere yarın saat 10.00 ila 19.00 arasında su verilemeyeceği aktarılan açıklamada, kesinti yapılacak mahalleler şöyle sıralandı:

"Bağcılar ilçesinde Fevzi Çakmak, Demirkapı, Yüzyıl, Fatih, Göztepe, Güneşli, Kirazlı, Yenimahalle ve Mahmutbey mahalleleri. Esenler ilçesinde Tuna, Oruç Reis, Turgut Reis, Havaalanı, Fatih, Birlik, Kemer ve Tekstilkent mahalleleri."

Bitmeyen yaz İstanbul barajlarındaki su seviyesini olumsuz etkiliyor!

 

İstanbul için korkutan veri: Barajlarda son durum...

 

Olası İstanbul depreminde tsunami beklentisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)