BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'daki AVM'de feci ölüm!----

İstanbul'daki AVM'de feci ölüm!

İstanbul'daki AVM'de feci ölüm!
08 Ocak 2016 - 16:15 www.finansgundem.com

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde 5'inci kattan düşen 15 yaşındaki G. Ç. yaşamını yitirdi

Şişli'de, bir alışveriş merkezine gelen 15 yaşındaki Göçmen Ç. telefonla konuştuğu sırada dengesini kaybederek 4 kat aşağı düştü. Şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay, 15.00 sıralarında Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre 15 yaşındaki G. Ç., alışveriş merkezine girdikten sonra demir korkulukların yanında telefonla konuşmaya başladı. Telefonla konuştuğu sırada geri giden G. Ç. dengesini kaybederek korkulukları aşıp eksi 4. kata düştü.

AVM’deki vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, önlem alarak bölgeyi girişlere kapattı. Sağlık ekipleri de, şahsa olay yerinde müdahale etti. Ancak şahıs, yaklaşık bir saat süren müdahaleye rağmen  G. Ç. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şahsın hayatını kaybetmesinin ardından AVM yetkilileri, cenazenin çevresini kapatarak vatandaşların görmesini önledi. Olay yeri inceleme ekipleri, AVM’de inceleme yaparak delil topladı.

Polisin incelemelerinin ardından cenazenin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)