BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kaçırılan Çinli iş adamı kurtarıldı----

İstanbul'da kaçırılan Çinli iş adamı kurtarıldı

İstanbul'da kaçırılan Çinli iş adamı kurtarıldı
12 Aralık 2017 - 09:09 www.finansgundem.com

İstanbul’da, emlakçılık yapan Çinli iş adamı S.A. geçtiğimiz hafta 2 milyon TL fidye için kaçırıldı. İhbar üzerine harekete geçen polis, 33 yaşındaki iş adamını kurtardı.

Çinli iş adamının arkadaşı Sawuti Aisa’yı arayan fidyeciler, kendilerini polis olarak tanıttı.  Aisa’ya, arkadaşının bir suça bulaştığını, 2 milyon TL getirdiği takdirde bırakacaklarını söyledi. Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, bu olay üzerine yapılan ihbarın ardından harekete geçen polis, fidyecilerin kimliklerini belirledi. Polisin kendilerini araştırdığını öğrenen şüpheliler, Çinli iş adamını Kozlu Mezarlığı’na bıraktı. 

4 KİŞİ GÖZALTINDA: 'AJAN DİYE KAÇIRDIK'

Bir gün sonra ise polis ekipleri, Alımu T., Aısıtıjıang A., Abudıkadıer A., Abudıreheman A.’yı gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyette S.A’nın ajan olduğundan şüphelendiklerini bu nedenle kaçırıp sorguladıklarını öne sürdüler.

 S.A ise fidyecilerin zengin olduğunu düşündükleri için kendisini kaçırıp darp ederek para istediklerini söyledi. Yediği dayak nedeniyle kulak zarı patlayan iş adamı S.A taburcu edildi. Gözaltına alınan 4 Çinli ise emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)