BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da dolu sürprizi----

İstanbul'da dolu sürprizi

İstanbul'da dolu sürprizi
20 Nisan 2017 - 17:11 www.finansgundem.com

İstanbul'a Nisan aynın ortasında yağan dolu, vatandaşları şaşkına çevirdi. Kent genelinde etkili olan sağanak yağışın trafiğe olumsuz etkisi ise sürüyor.

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gişelerin kaldırılarak serbest geçiş sistemine geçilmesi nedeniyle bugün başlayan çalışmaların ve akşam oynanacak Beşiktaş-Olympique Lyon maçının, şehrin ana arterlerinde trafiği olumsuz etkilemesi beklenirken, bir sürpriz de Meteoroloji'den geldi. İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış, sıcaklıkları bir anda hissedilir derecede düşürdü. Büyükçekmece'de ise yağmur yerini dolu yağışına bıraktı. Bir anda kara bulutların gökyüzünü kapladığı mega kentte Nisan aynın ortasında yağan dolu, vatandaşları şaşkına çevirdi. Kent genelinde etkili olan sağanak yağışın trafiğe olumsuz etkisi ise sürüyor. 

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul'da, Büyükçekmece ilçesinde vatandaşlar dolu sürprizi yaşadı. Büyükçekmece'de Nisan aynın ortasında yağan dolu vatandaşları şaşkına çevirdi. Bir anda bastıran doluya yakalanan vatandaşlar, dükkanlara ve kapalı alanlara sığındı. Park halindeki araçların üzeri beyaza büründü. Dolu yağışı aralıklarla sürüyor. Yağış nedeniyle trafikte de yer yer aksamalar yaşanıyor. Mecidiyeköy'de etkili olan yağışlar nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE YOĞUNLUK 

Öte yandan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gişelerin kaldırılması için bugün başlayan serbest geçiş çalışmaları da trafiği olumsuz etkiliyor. Mahmutbey ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerinin kaldırılması sırasında oluşan yoğun trafik, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki gişelerin kaldırma çalışmaları sırasında da yaşandı. Kilometrelerce oluşan araç trafiği, drone ile havadan görüntülendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)