BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da çamur yağışı: Sürücüler oto yıkamacılara akın etti!----

İstanbul'da çamur yağışı: Sürücüler oto yıkamacılara akın etti!

İstanbul'da çamur yağışı: Sürücüler oto yıkamacılara akın etti!
13 Mart 2024 - 12:42 www.finansgundem.com

İstanbul, Kuzey Afrika'dan gelen lodos ve ardından başlayan yağmur nedeniyle çamurla kaplandı. Araç sahipleri, çamurla kaplı araçlarını temizletmek için oto yıkamalara yönlendi, bu durum oto yıkama işletmelerinde yoğunluğa neden oldu.


İstanbul'a, Kuzey Afrika'dan lodosla taşınan toz yağmurla birleşince çamura dönüştü. Araçlarının çamurla kaplı olduğunu gören sürücüler oto yıkamacıların yolunu tuttu. Yıkamacılar ise, müşterilerinin diğer günlere göre arttığını söyledi.

"DİĞER GÜNLERE GÖRE YOĞUNLUK VAR"

Sürücü Onur Erdinç, "Öğlen çamur yağmaya başladı akşama doğru da devam etti. Biz de bugün sıradayız. Çamuru atlatmak için arabamızı yıkatıyoruz. Müşterilerimize temiz olsun arabamız. Sırada beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Oto yıkama personeli Özcan Uzun ise, "Akşam çamur yağdığı için müşterilerimiz yoğun bir şekilde arabalarını yıkatmaya çalışıyorlar. Biz de yardımcı oluyoruz. Çamurdan dolayı diğer günlere göre bir yoğunluk var. Çamurdan dolayı yıkama yaptııyorlar" diye konuştu.

Arabasını temizleyen Ömer Ömeroğlu ise, "Biz her gün araba temizliyoruz. Siyah araba olduğu için zahmeti var. Dün de felaket çamur yağmış. Onun için arabayı temizliyoruz. Turizm sektöründe çalıştığımız için devamlı arabamızın temiz olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

İTO Başkanı Avdagiç'ten İstanbul Park ihalesi açıklaması

 

İstanbul'da bazı ilçeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)