BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 1 haftada 12 iş yerini kurşunlayanlar yakalandı!----

İstanbul'da 1 haftada 12 iş yerini kurşunlayanlar yakalandı!

İstanbul'da 1 haftada 12 iş yerini kurşunlayanlar yakalandı!
05 Nisan 2024 - 10:20 www.finansgundem.com

İstanbul’da 1 haftada 12 ayrı iş yerini kurşunlayanlara yönelik 'Mahzen-25’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli yakalandı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Bahçelievler, Zeytinburnu ve Sultangazi ilçelerinde 12 işyerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırılarla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kurşunlama olayına karışan şüpheliler ve adresleri tespit edildi. Çalışmaların ardından şüphelilere yönelik ‘Mahzen-25’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda silahlı saldırılarda kullanılan 3 çalıntı motor ve kasklarla birlikte 8 ruhsatsız tabanca, 1 uzun namlulu silah, 3 adet otomatik tabanca, 2 adet çelik yelek ve muhtelif miktarda satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

BAKAN YERLİKAYA PAYLAŞTI

Operasyon detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya paylaşımında “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Şehirlerimizin huzurunu bozan, iş yerlerini kurşunlayan ve bu maşaları yönlendiren her kim olursa olsun tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız. Bizden kaçamayacaklar" ifadelerine de yer verdi.

14 ilde eş zamanlı terör operasyonu!

 

100 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

 

DEAŞ'a yönelik "Bozdoğan-18" operasyonu: 51 şüpheli yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)