BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul trafiğine teleferik müjdesi----

İstanbul trafiğine teleferik müjdesi

İstanbul trafiğine teleferik müjdesi
23 Mart 2016 - 08:23 www.finansgundem.com

Mecidiyeköy-Altunizade arasında hizmet verecek Boğaz teleferik hattından sonra İstanbulluya bir teleferik müjdesi daha geldi

Onay çıkan yeni teleferik hattı Eyüp bölgesinde yer alacak ve ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu teleferik hattı Eyüp durağından başlayacak ardından Pierre Loti durağının ardından diğer yapılacak MiniaTürk Teleferik hattına geçiş yapacak. Proje 420 takvim gününde tamamlacak.

Bitiş noktası olan MiniaTürk'te yapılacak hat ise Alibeyköy ve Vialand duraklarından meydana gelecek. 2 kilometrelik teleferik hattının toplam yolculuk süresi ise 6,5 dakika olacak.

Eyüp teleferik hattı ise Alibeyköy Eminönü raylı sistem hattıyla entegre olacak. Bu hat içinde 18 durak yer alacak. Bu duraklar Eminönü, Haliç, Cibali, Fener, Balat, Feshane, Eyüp Teleferik, Devlet Hastanesi, Silahtarağa Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Alibeyköy Merkez, Alibeyköy Metro, Cep Otagarı, Eyüp, Belediye, Demirkapı, Bayrampaşa, Meydan olarak belirlenirken bu hat hakkında henüz net bir başlangıç tarihi belli olmasa da 2 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.

İhaleye konu teleferik hattına bağlanacak Miniatürk Vialand teleferik hattı Miniatürk, Alibeyköy, İstanbul Caddesi, Vialand duraklarından 4 dakikada geçecek ve 3,5 kilometre uzunluğunda olacak.

5 dakikada 4 trafik cezasına iptal kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)