BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul şiddetli yağmur altında----

İstanbul şiddetli yağmur altında

İstanbul şiddetli yağmur altında
06 Eylül 2018 - 17:13 www.finansgundem.com

İstanbul’da birçok ilçe sağanak yağış altında… E-5’te bazı noktaları su bastı, Beylikdüzü, Esenyurt ve Taksim'de kara bulutlar gökyüzünü kapladı.

İstanbul'da Meteorolojinin yaptığı gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından yağmur etkili olmaya devam ediyor. Kadıköy ve Fatih’te sağanak yağış başladı. Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde gökyüzündeki kara bulutlar, çevreyi bir andı sardı. Bulutlar, gündüzü geceye çevirirken kısa süreli sağanak yağışta etkili oldu. Yağış nedeniyle E-5'in bazı noktalarını su bastı. Sarıyer'de etkili olan yağış nedeniyle Çayırbaşı Tüneli kapandı. Tünel yoğun çalışmalar sonucu trafiğe açıldı.Bulutlar nedeniyle kısa süreli yağmur geçişleri oluyor. 

AVCILAR'DA DOĞALGAZ SANTRALİNE YILDIRIM DÜŞTÜ

Avcılar'da da doğalgaz santraline yıldırım düştü. Elektrik Üretim A.Ş'ye ait doğalgaz kombine çevrim santraline yıldırım düştü. İhbar üzerine olay yerine Avcılar ve Yakuplu itfaiye ekipleri sevk edildi. Tesiste maddi hasar meydana gelirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İtfaiyenin çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da gündüz geceye döndü

 

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...06 Eylül 2018 17:28

    su basacak heryeri...yüzyılın yağışı, bin yılın şiddetli rüzgarı, dünyanın en büyük yağmur damlaları,yüzyılların en yoğun m2 yağışı.. falan filan. umarız böyle komik saçma açıklama yapacak can kaydı... mal kaybı.. olmazda saçma açıklamalarla tv ekranlarımız dolmaz. yazılardan geşilmiyo tv haberleri reklam panosuna dönuyor...