BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrailli Bakan: İran yerine DAEŞ'i tercih ederim----

İsrailli Bakan: İran yerine DAEŞ'i tercih ederim

İsrailli Bakan: İran yerine DAEŞ'i tercih ederim
20 Ocak 2016 - 07:06 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Bakanı Yaalon: İran ve DAEŞ'in ikisinden biri ile çalışma konusunda tercihte bulunmam istense DAEŞ ile çalışmayı seçerim

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, İran'ın geçmişte  olduğu gibi şimdi de İsrail'in baş düşmanı olduğunu söyledi. 
   
Yedioth Ahronoth gazetesinde yer alan habere göre, İsrailli düşünce  kuruluşu İsrail Milli Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü'nün Tel Aviv'de  düzenlediği konferansta konuşan Yaalon, "İran ve DAEŞ'in ikisinden biri ile  çalışma konusunda tercihte bulunmam istense DAEŞ ile çalışmayı seçerim" ifadesini  kullandı.
   
"İran'ın geçmişte olduğu gibi şimdi de İsrail'in baş düşmanı olduğunu"  belirten Yaalon, İran'ın, bölgedeki uzantılarına destek olmak ve yardım etmek  için yakın gelecekte on milyarlarca dolarlık silah satın alma anlaşması  imzalayacağını savundu.
   
Yaalon, Suudi arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Kuveyt ve bu  gruptaki diğerleri ile İsrail arasında büyük ölçüde ortak noktalar bulunduğunu,  İran, Müslüman Kardeşler ve uluslararası cihat güçlerinin ortak düşmanları  olduğunu anlattı. bugün çıkarların ve ilişkilerin anlaşmalar ve barış  konferanslarından daha önemli olduğunu aktaran Yaalon, Batının bu fırsatı  değerlendirmeyi başarmasını umduğunu kaydetti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)