BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den Merkel'e Kudüs tepkisi----

İsrail'den Merkel'e Kudüs tepkisi

İsrail'den Merkel'e Kudüs tepkisi
15 Aralık 2017 - 10:25 www.finansgundem.com

İsrail'in Berlin Büyükelçisi Issacharoff, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararını tanımayan Almanya Başbakanı Merkel'i eleştirdi. İsrailli Büyükelçi “Hayal kırıklığına uğradık" dedi.

İsrail'in Berlin Büyükelçisi Jeremy Issacharoff, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Kudüs konusundaki tutumunu eleştirdi.

Deutsche Welle'nin haberine göre, Issacharoff ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını kabul etmeyen Alman federal hükümetini eleştirdi.

Issacharoff, "Hayal kırıklığına uğradık" diyerek, Merkel’in Kudüs konusunda Trump’ın pozisyonunu paylaşmamasından üzüntü duyduğunu ifade etti.

Issacharoff, Trump'ın Kudüs kararı sonrası Berlin'de düzenlenen İsrail karşıtı gösterileri de eleştirdi. Büyükelçi, "Hangi ülke olursa olsun, bayrak yakmak, oldukça büyük sembolik anlamı olan bir eylemdir ve yasaklanmalıdır" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)