BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'İsrail'de Omikron dalgası kırılıyor'----

'İsrail'de Omikron dalgası kırılıyor'

'İsrail'de Omikron dalgası kırılıyor'
17 Şubat 2022 - 13:40 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, ülkesinde Omikron kırılmakta olduğunu açıkladı.

Başbakan Bennett, Kovid-19 kısıtlamalarının hafifletilmesine ilişkin Sağlık Bakanı, kamu sağlığı yetkilileri ve diğer üst düzey yetkililerle bir toplantı düzenledi. Ağır hasta sayısında düşüş gördüklerini söyleyen Bennett, Omicron'un etkisi için "Bu dalga kırılıyor" değerlendirmesini yaptı.

Korona virüs denetimi ve sınırlamaları için kullanılan "Yeşil Geçiş" sisteminin kaldırıldığını ve uzatılmayacağını açıklayan Bennett, huzurevlerine girişte antijen testi istenmeye ise devam edileceğini belirtti.

'Şimdi kademeli bir rahatlama zamanı'

Başbakan, Omikron'un görülmeye başlamasıyla kapılarını kapatan ilk ülke olduklarını ifade ederek, "Bu nedenle şimdi bu, kademeli bir rahatlama zamanıdır. Bana kalırsa, kısıtlamaları bir an önce gevşetmeye hazırlanmalıyız. Arz kesintileri yaşamadan, açık bir ekonomi ve açık bir eğitim sistemi (uygulamak); bunlar doğru dengelerdir" dedi.

Varyantın etkisi azalıyor

Omikron'un etkisinin azalmaya başladığı ülkede son 24 saatte 21 bin 152 yeni vaka kaydedildi. Bu sayı 30 Ocak'ta 45 bin 258 olarak kaydedilmişti. Geçen haftaya göre yüzde 20'lik azalma gösteren ağır hasta sayısı da 263'ü solunum cihazına bağlı olmak üzere 886'ya düştü.

BM'den İsrail'e Filistin çağrısı

 

İsrail artık bir apartheid rejimi

 

İsrail, Ukrayna'nın arabuluculuk teklifine sıcak bakmadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)