BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail’de iktidar partisinden Gazze'de etnik temizlik çağrısı----

İsrail’de iktidar partisinden Gazze'de etnik temizlik çağrısı

İsrail’de iktidar partisinden Gazze'de etnik temizlik çağrısı
02 Kasım 2023 - 01:11 www.finansgundem.com

İsrail’in Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları sürerken iktidardaki Likud partisi milletvekili Atbaryan, “Gazze’nin tamamen yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.


İsrail’de iktidardaki Likud partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik etnik temizlik çağrısı yaptı.

İsraillilere, “Birbirinizden nefret etmeyin. Canavarlar sizden yeterince nefret ediyor. Düşmandan nefret edin. Canavarlardan nefret edin” şeklinde seslenen Atbaryan, şu ifadeleri kullandı:

İç çekişmenin en ufak bir kırıntısı, çıldırtıcı derecede aptalca bir enerji israfıdır. Bu enerjiyi tek bir şeye yatırın; Gazze'nin tamamını yeryüzünden silmek. Gazzeli canavarlar ya güneydeki çitlere gidecek ve Mısır topraklarına girmeye çalışacak ya da ölecekler. Gazze yeryüzünden silinmeli.

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Filistinlileri de “Naziler” olarak tanımlayan ve onlar için “ateş ve duman” dileyen İsrailli milletvekili, “İntikamcı ve zalim bir İsrail ordusuna ihtiyaç var. Daha azı ahlaka aykırıdır. Tamamen etik dışıdır” yorumunu yaptı.

Japonya'dan Hamas'a yaptırım

 

Mısır: Milyonlarca can vermeye hazırız

 

Lübnan, İsrail'i şikayet edecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.02 Kasım 2023 02:25

    GAZZELİLER NEDEN CANAVAR/KÖTÜ OLUYOR DA ONLARI ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN ÖLDÜREN SAĞ KALANLARI DA EVLERİNDEN YURTLARINDAN EDEN SİZLER MASUM/İYİ KİŞİLER OLUYORSUNUZ ? BU İŞTE HESAP HATASI YOK MU?