BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail muhalefetinden Netanyahu'ya tepki: Görevden alınsın----

İsrail muhalefetinden Netanyahu'ya tepki: Görevden alınsın

İsrail muhalefetinden Netanyahu'ya tepki: Görevden alınsın
16 Kasım 2023 - 02:24 www.finansgundem.com

İsrail’de yayın yapan Kanal 12’ye konuşan muhalefet lideri Lapid, Gazze’den düzenlenen saldırıların ardından İsrail halkının Netanyahu’ya olan inancını kaybettiğini söyledi

İsrail'de muhalefet lideri Yair Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun görevden alınarak yerine partisi Likud'dan başka birinin geçmesi çağrısında bulundu.

İsrail’de yayın yapan Kanal 12’ye konuşan muhalefet lideri Lapid, Gazze’den düzenlenen saldırıların ardından İsrail halkının Netanyahu’ya olan inancını kaybettiğini söyledi.

''KENDİSİNE İNANCIMIZ KALMADI''

Lapid, halkın Netanyahu’ya güvenmediğine işaret ederek, “Kendisine inancımızın kalmadığı bir Başbakan ile genişletilmiş bir (askeri) operasyon yürütemeyiz.” dedi.

Netanyahu’nun görevinden ayrılması gerektiğini vurgulayan Lapid, herhangi bir isim vermeden, “Netanyahu’nun partisi Likud’da Başbakan’ın gitme vaktinin geldiğini anlayan çok sayıda kişinin olduğunu” savundu.

''UTANÇ VERİCİ''

Muhalefet lideri Lapid, partisi Yeş Atid’in (Gelecek Var), Netanyahu’dan başka bir kişinin liderliğindeki Likud Partisi öncülüğünde kurulacak kapsamlı hükümete katılacağını ifade etti.

Öte yandan, Netanyahu’nun partisi Likud’dan yapılan açıklamada ise Lapid’in “savaş zamanında siyasi çıkarlarına göre davrandığını ve askeri operasyonu yürüten Başbakan’ı devirmeye çalıştığını görmenin üzücü ve utanç verici olduğu” kaydedildi.

İşçi Partisi lideri Merav Michaeli de X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Netanyahu’nun görevden alınması için yaptığı çağrıya Lapid’in destek vermesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Netanyahu, Şifa Hastanesi baskınıyla övündü

 

Netanyahu hakkında suç duyurusunda bulunuldu

 

Netanyahu'dan Arap dünyasına: Sessiz kalın!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.16 Kasım 2023 06:34

    NETANYAHU KURAN NİSA SURESİ 51 AYETİNİ İNKAR EDİP BINLERCE YIL ÖNCE YAŞAMIŞ KAHİNLERİN SÖZLERİNE GÖRE DAVRANARAK KİTAP EHLİ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR MUSA PEYGAMBER BİZİM PEYGAMBERİMİZ DİĞER PEYGAMBERLER KAHİNLERİN PEŞİNDEN GİTMEMİŞTİR KAHİNLERİN PEŞİNDEN PUTLARA TAPAN KÖTÜLÜĞÜN PEŞİNDEN KOŞAN FİRAVUNLAR GİTMİŞTİR BOMBALARI GÖNDEREN ABD BAŞKANI BİDEN DE ATAN BİDEN DE NETANYAHU DA FİRAVUNLAŞMIŞLARDIR HASTANELERİ BOMBALATAN 43 HAHAM DA ŞEYTANA DÖNÜŞMÜŞLERDIR ARTIK ONLAR KÖTÜLÜĞÜN TEMSİLCİSİ ŞEYTANLARDIR

  • M.tunç16 Kasım 2023 09:46

    Bunlar inançlar dinler hamasetler asırlarca insanlıga kan terör vahşet birbirlerini katletmenin dışında en ufak faydası olmamıştır ilim bilim çağdaş dünyaya uyum ancak aklın ve mantığın gelişimidir tek gerçek geçmişin uydurulmuş karanlığından kurtulmak için