BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan Gazze'ye çirkin mesaj----

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan Gazze'ye çirkin mesaj

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan Gazze'ye çirkin mesaj
26 Aralık 2023 - 02:04 www.finansgundem.com

Herzog, Gazze-İsrail sınırındaki yedek taburları ziyaretine ilişkin X sosyal medya hesabından yazılı ve fotoğraflı paylaşımda bulundu. Isaac Herzog, Gazze’ye atılacak obüs mermilerinden birinin üzerine "size güveniyoruz" yazdı

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze’ye atılacak obüs mermilerinden birinin üzerine "size güveniyoruz" yazdı.

Herzog, Gazze-İsrail sınırındaki yedek taburları ziyaretine ilişkin X sosyal medya hesabından yazılı ve fotoğraflı paylaşımda bulundu.

Gazze sınırındaki yedek taburların 80 gündür evlerinden uzakta olduklarını ve büyük bir görev duygusuyla tüm zorluklara göğüs gerdiklerini kaydeden Herzog, "İsrail'in onlara ve ailelerine, cephede bulundukları sırada ve şehre döndüklerinde tam destek sunması gerekiyor." ifadesini kullandı.

Herzog, ziyaretine ilişkin fotoğraflar da paylaştı. Fotoğraflardan birinde Gazze’ye atılacak obüs mermilerinden birinin üzerine "size güveniyoruz" diye yazdığı görüldü.

İsrail ordusu da daha önce üzerlerinde Tel Aviv'i eleştiren Arap ve yabancı aktivistlerin isimlerinin yazılı olduğu mermilerin fotoğraflarını yayımlamıştı.

ABD’den gelerek İsrail’in Nahal Oz kasabası yakınlarında bir noktaya konuşlanan askeri birlikleri ziyaret eden Yahudi siviller de 10 Aralık'ta, Gazze’ye atılan obüs mermilerinin üzerine "saygılarımızla" notunu düşmüştü.

Mısır'ın Gazze'de "üç aşamalı ateşkes" teklifinde bulunduğu iddiası

 

Gazze'de ölen Filistinlilerin sayısı 20 bin 424'e yükseldi!

 

İsrail basını: Tel Aviv Gazze'ye kara saldırılarını sonlandıracak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)