BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİspanya'yı olimpiyat sevinci sardı----

İspanya'yı olimpiyat sevinci sardı

İspanya'yı olimpiyat sevinci sardı
04 Eylül 2013 - 16:32 www.finansgundem.com

İspanyollar 2020 Yaz Olimpiyatları için sevinmeye başladı

İspanyollar 2020 Yaz Olimpiyatları'nın hangi ülkede düzenleneceğine karar verecek 98 üyeden 50'sinin Madrid lehine oy kullanacağını iddia etti.
İspanya'nın en önemli gazetelerinden El Mundo gazetesinde yer alan haberde, Madrid'e söz veren ülkelerin yanılma payı %20 bile olsa İspanya'nın ilk turda 40 oyu garanti ederek finale kalacağını, esas çekişmenin ise finale kalan iki ülke arasında geçeceğini belirtti.
Gazetede yer alan grafikte, Madrid 2020 adaylık komitesinin yaptığı hesaplamalara göre, 50 üye Madrid lehine oy kullanacak. 33 üye kararsız durumda, 14 üye karşı oy ve Mısır ise çekimser kalacak. İspanya'nın garanti oy dediği üyelerin çoğunun İslam ülkesi olması dikkatlerden kaçmadı. Arap ve Afrika ülkelerinden, Kuveyt, Omman, Libya, Fas, Katar, Suriye ve Mısır'ın yanı sıra Nijerya, Senegal ve Mali de Madrid kentinin olimpiyatları düzenlemesi için olumlu oy kullanacağı ileri sürüldü. İspanya bu ülkelerin yanı sıra Avrupa ve Güney Amerika kıtasından da çok sayıda üyenin kendilerine oy vereceğine inanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)