BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİspanya'da 20 yılın en sıcak haziran ayı----

İspanya'da 20 yılın en sıcak haziran ayı

İspanya'da 20 yılın en sıcak haziran ayı
15 Haziran 2022 - 12:59 www.finansgundem.com

Ülkeyi bir haftadır etkileyen ve hafta sonuna kadar devam edecek olan sıcak hava dalgası, kuzeyde Asturias ve güneybatıdaki Kanarya Adaları dışında İspanya'nın tamamını etkisi altına aldı. Hava sıcaklığı 44 dereceye ulaştı.

İspanya'da son 20 senenin haziran ayı sıcaklık rekoru kırıldı. Güneydeki Endülüs bölgesinin iki önemli kenti Sevilya ve Kurtuba'da hava sıcaklığı 44 dereceye kadar çıkarken, Madrid, Toledo, Zaragoza gibi kentlerde de 40 dereceyi buluyor.

11 özerk yönetimde hava sıcaklıklarından dolayı yerel yönetimler, ikinci dereceden öneme sahip olan turuncu alarma geçti. Yetkililer, günün en sıcak saatlerinde güneşe çıkılmaması, bol su tüketilmesi, şapka ve koruyucu kullanılması tavsiyelerinde bulundu.

Ayrıca Malaga'da geçen hafta 3 bin 500 hektardan fazla ormanlık alanın yandığı anımsatılarak, orman yangınları riskine karşı da uyarılar yapılıyor. Meteoroloji uzmanları hava sıcaklıklarının cumartesiden önce düşüşe geçmeyeceğini söylüyor.

İspanya'da termometreler 40 derecenin üzerini gösterdi

İspanya kavruluyor: 40 yılın en yükseği

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)