BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİskoçya Parlamentosu'nda pedofil bakan skandalı----

İskoçya Parlamentosu'nda pedofil bakan skandalı

İskoçya Parlamentosu'nda pedofil bakan skandalı
06 Şubat 2020 - 14:11 www.finansgundem.com

İskoçya Maliye Bakanı'nın 16 yaşındaki çocuğa attığı uygunsuz mesajlar ortaya çıktı. Bütçe açıklamasına saatler kala İskoç Bakan Derek Mackay istifa etti.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İskoçya maliye bakanı Derek Mackay dehşet verici bir skandala imza attı. 16 yaşındaki bir çocuğa müstehcen mesajlar gönderen Mackay ülke bütçesinin açıklanmasına saatler kala istifa ettiğini açıkladı. 42 yaşındaki Mackay 16 yaşındaki çocuğa 270 farklı mesaj göndermiş.

The Scottish Sun'ın haberine göre eski maliye bakanı 16 yaşındaki çocuğu akşam yemeğine ve rugby maçına davet etmiş. 12 cevapsız mesaj yollayan Mackay en sonunda cevap aldığında İskoçya Parlamentosu’nun rugby resepsiyonuna davet etmiş.

İskoçya Parlamentosu’na vergi ve harcama planlarını açıklamasına saatler kala haberlerin yayılması üzerine Derek Mackay istifa ettiğini açıkladı. Mackay açıklamasında "Yaptıklarımın tüm sorumluluğunu alıyorum. Aptalca davrandım ve gerçekten üzgünüm. Olaya karışan kişiden ve ailesinden çekinmeden özür diliyorum. Dün gece ilk bakanla konuştum ve derhal istifamı sundum. Bu hükümete hizmet etmek büyük bir ayrıcalık oldu. Meslektaşlarımı ve destekçileri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)